De compres

La llibreria Strand és per perdre’s-hi. En Partal tenia raó, centenars de llibres en prestatgeries que arriben fins al sostre o apilats enmig del passadís obren un forat negre on foteses com el temps, l’espai o la gana deixen de tenir sentit. L’eslògan “18 miles of books” (18 milles de llibres) ja fa babejar; imagineu-vos tants llibres que, l’un al costat de l’altre, arribin a fer gairebé vint-i-nou quilòmetres. Qui em coneix ja sap que no ho podria resistir.
Abans d’ahir m’hi vaig perdre un parell d’hores i en vaig sortir amb tres llibres; dos Palahniuk, Invisible Monsters i Choke (aquest ja el tenia en català, era fetitxisme) i un DeLillo, Cosmopolis. En defensa meva només puc dir que a l’avió vaig enllestir Tretze Tristos Tràngols, l’últim del Sánchez Piñol, i que ja no em quedava res per llegir a part de la guia de Nova York. A més, també serà una bona manera de continuar practicant l’anglès. De totes maneres tinc bastant clar que no serà l’última llibreria que visitaré per aquí, en sé d’un parell més que tocaran aviat. Avui, a més, intentaré fer una visita a B&H per veure si em compro una Canon 40d que em sortirà gairebé a la meitat de preu que a Barcelona, si tot va bé…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *