El gran Iceta

El viceprimer secretari, portaveu parlamentari i mestre fontaner del PSC, Miquel Iceta, s’ha superat. És difícil. Iceta és insuperable. Però, de tant en tant, ho aconsegueix. Ahir ho va fer. La mà esquerra de Montilla va proclamar, referint-se a Convergència i Unió: “Nosaltres no començarem la campanya un any abans de les eleccions”. Esquerra i Iniciativa ja ho han fet. Han obert campanya. No es mamen el dit. Tot i que Miquel Iceta es pensa que la majoria dels catalans ho fan. El nou finançament ha estat una conseqüència d’estratègia electoral. Punt d’arribada i tret de sortida. És l’únic hipotètic mèrit del tripartit. I pretén ser l’arma electoral. No una arma. L’arma. Per això han cedit i l’han pactat. El PSC també ha començat campanya. La negativa d’Iceta n’és la prova irrefutable.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *