Pluja de milions

La fanfàrria mediàtica del PSC ja ens ha anunciat que, gràcies a la generositat de Zapatero i a la tenacitat de Montilla, tindrem un acord de finançament galàctic, el millor de la història, a anys llum dels pactes aconseguits per CiU amb el PP. Si això fos cert, cal suposar que l’endemà del pacte, davant d’aquesta pluja de milions, el govern cridarà tota la societat civil catalana a qui en l’últim any ha retallat ajudes amb l’excusa del mal finançament i els dirà que vagin passant per caixa. Que ara sí que tenim el que cal, i molt més del que hem tingut mai. Oi que no ho farà, això? Doncs serà la prova que l’acord no és ni de bon tros tan galàctic com ens volen vendre.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *