Solcades

Eduard Solà Agudo

23 d'agost de 2020
2 comentaris

Arròs, xè!

No ho he dit encara, però la patum solcadina mereix saber que des de l’1 de juny soc tiet d’un Pau. I el cas és que ma filla està que no cap a la pell amb lo seu primer cosinet. Ma filla Aran, que fa nou primaveres que va néixer quan encara vivíem a Tarragona i no me’n sé a venir de com m’han volat los anys. Ja sé que sempre es diu, però és que és ben bé així. I jo quaranta? Mai tant, però si soc més bobo que no era als vint!

Avui han plogut quatre gotes i quan tornava a casa després de mirar els animals lo cel estava força ennuvolat. Som a finals d’agost, a principis de setembre. Ho tornaré a escriure per a més joia: Som a finals d’agost, a principis de setembre. I sabeu lo millor? Que malgrat estiguem a principis de setembre encara no hem entrat al setembre. Mai tant quina fortuna, pensar que tenim tota l’empenta per viure una tardor i un hivern més. Arròs, xè!

Acabo de buidar la piscina del terrat i demà la tornarem a omplir, quan torne de la feina. Em jugo un pèsol que esta setmana que entrem serà la darrera amb una completa ‘bonança’. I encara. Amb sort i esperança. Vull dir que enguany amb el cacau del maleït virus hem optat per comprar una piscina gran per a l’Aran, a ella que li enxisen, i avui tocava llimpiar-la i canviar l’aigua.

Esta passada nit, quan a casa tothom dormia, m’hi he banyat més d’una hora. Tant com m’agrada la nit i mirar el cel, val a dir que he xalat i m’he relaxat un munt estirat i mirant com ara unes aus migraven, després una avió passava, i una altra, i un estel fugaç… I encara no hem entrat al setembre.

    1. Bona setmana Roser! Ara mateix a Ulldecona està ennuvolat. A ratets surt lo sol. El corrent d’aire és intermitent. Arribarà el xàfec de
      final de festes? Sospito que aviat sí que en tindrem un tast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!