En nom dels meus drets?, no!

 

El Govern espanyol impugna la votació del 9/N per segona vegada. L’acusa, ens acusa, d’antidemòcrates, acusa els ciutadans voluntaris, ens acusa, de manipuladors, acusa el nostre Govern d’enganyar la ciutadania catalana, d’enganyar-nos, i ens considera manipulables, irresponsables i ignorants i per aquesta raó, el Govern espanyol excusa la seva acció repressiva sota la suposada defensa dels nostres drets.

Quins drets?… el d’ésser espanyols per imposició?, el de la dependència de Catalunya del Govern espanyol?, el de poder participar en les votacions que decideixi convocar o permetre el President del Govern espanyol?, el de poder respondre a les preguntes que ens vulgui fer el Govern espanyol?…  El dret a no tenir drets.

No cal, no vull, no necessito que el Govern espanyol o el PSOE que recolza la impugnació defensin els meus drets. Que diguin obertament que defensen el pressupost espanyol i el seu deute, el nombre d’escons espanyols a les institucions europees, el seu orgull patriòtic espanyol ferit, el seu nacionalisme colonialista trencat, que confessin el seu pànic a perdre el que mai no han tingut. No hi ha excuses possibles per a excusar l’inexcusable. No són demòcrates, l’essència de la dictadura llarga i dura penetrà fins a les entranyes del sistema, els senyals són perdurables en forma de corrupció, racisme, rebuig de la diferència, populisme i democràcia selectiva.

Que diguin el que vulguin, però no pas que quan no ens escolten i quan amenacen el nostre Govern i institucions ho fan en defensa dels nostres drets. En nom dels nostres drets, no!.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *