Torelló, la XBS, en Toni Roig, el dret a decidir…

Aquesta setmana és més productiva de l’habitual, hi ha hagut i s’han previst un bon grapat d’actes. A veure si tindré temps de comentar-ho tot… Per si no m’és possible, escric una petita pinzellada de cada cosa, per fer-ne ressò.
El diumenge passat vaig assistir al Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, i hi vaig veure els tres documentals guanyadors. Val la pena anar-hi, sempre és interessant, però en aquesta edició ho va ser especialment pel documental "Morir a l’Everest" que permetia fer una reflexió sobre l’organització de les expedicions a l’Everest i el negoci que actualment es fa.

D’altra banda, ahir vaig poder assistir a l’acte de la Xarxa de Blocs Sobiranistes que va tenir lloc a l’Òmnium Cultural i que em va permetre posar una cara a alguns blocaires de la catosfera. Els impulsors tenen moltes idees i esperen poder-les dur a terme. Però per ara ja han aconseguit que la XBS sigui l’agregador de blocs amb més èxit de l’estat. Si teniu un bloc, no ho dubteu, agregueu-vos!

A més per acabar la setmana ja fa temps que tinc comprades les entrades per assistir divendres al concert d’Al-Mayurqa al Palau de la Música Catalana que finalment serà un homenatge pòstum a Toni Roig. En saber la seva mort vaig fer un petit apunt d’agraïment pels bons moments que la seva música m’ha fet viure. El divendres no podrem ballar la seva música però el dissabte esperem fer-ho a Sa Casa de Menorca del carrer diputació.

I per arrodonir-ho tot, hi ha la manifestació de dissabte per reclamar el dret a decidir en les infraestructures. Com que esperem que sigui molt nombrosa, animo a tothom a venir! Serà a les 17h de la tarda a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *