República i teatre (37) Més nervis.

 

 

dijous 6 de setembre de 2018

 

Conforme s’atansa la diada estan més nerviosos.

El fatxam s’està desbordant, ja no saben què fer ni què més dir.

El gandul aquell  MASTERMAN ofereix els senadors del PP per poder tornar a imposar el 155.

El seu col·lega Àlber (avui ho he vist escrit així i m’agrada més que Albert) ja ha demanat que ens l’introdueixin per la via ràpida, que el Torra vol destruir España i que cal parar-lo com sigui.

El seu amic Carrizosa ja ha demanat que tanquin al Torra sense esperar que faci cap delicte, que no cal. Han perdut el cap.

Els del PSOE, com que no saben res del que ha passat a Catalunya en els darrers anys,  ens volen oferir un altre Estatut a vore si ens calmem durant 10 anys més.

Simultàniament, tots tres tomben la proposta de fer una investigació per saber alguna cosa del Sr. Borbó i la seva amiga Corinna, que se veu que també és un penjoll.

Però per aquí si que no poden passar. Això no. Sobretot la monarquia i la Sagrada Constitució.  No volen investigar res. Si no investiguen és evident que no ha passat.

L’orgullós poble espanyol ja estarà prou entretingut amb els llaços, les pancartes i els taps de Fontvella.

La judicatura segueix empantanada amb el Llarena, ara hem sabut que el seu nomenament també va ser  una filigrana administrativa, la filla del Marchena i diversos judicis sumaríssims contra CDRs  i independentistes diversos.

Delinqüents habituals  es dediquen a treure llaços a tant la nit, tapats tots que van perquè no els coneguin.

Però no passa res. Es la Marcaespana.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.