Columna al diari Regió7: “20D: abstenció o vot nul!”

Us adjunto la columna que el Diari Regió7 em va publicar el dia 12 de novembre de 2015. Feu click per ampliar.

R7_abstencio_nul

Un pensament sobre “Columna al diari Regió7: “20D: abstenció o vot nul!”

 1. Perfecte!
  Ara la CUP ha trobat el pretexte de no fer possible un govern i tirar endevant amb la independència en que dues organitzacions polítiques independentistes (si més no, cojunturalment) es presenten a les eleccions espanyoles.
  Què no s’han adonat, les noies de la CUP, que encara no som independents?
  Més que “resistència”, això de la CUP és immobilisme per quedar-nos pitjor de quan vam començar. Potser a elles ja els hi va bé, per marcar paquet davant les polítiques que, provinent de les Españas, patirem després de l’espectacle que uns i altres han ofert; però la gent que vam votar per tirar endavant el procés d’independència, mereixem que siguem tractats com imbècils per part de quatre idiotes?
  La propera raó, quina serà? El desodorant?
  Pareix que l’ideoleg de tanta niciesa sigui el mateix del bigoti.

  Atentament, i bona setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*