Homenatge a Enric Valor

Des de la Classe hem volgut homenatjar a Enric Valor
Des del Bloc de la Classe del Vampir volem retre homenatge al rondallista , escriptor i savi valencià Enric Valor. Enguany fa 10 anys que va morir i 99 que va néixer. Per fer-ho llegim a la Classe un fragment de la “Història d’un mig pollastre”. Què n’hem dit a la Classe: “…hem sabut que gràcies a Enric Valor es van poder recuperar moltes rondalles i llegendes valencianes ja que ell era d’allà…” Núria A. “…per fer-li un petit homenatge hem llegit un fragment del “Mig Pollastre”… hem mirat la web dels nostres companys d’escolagavina per saber què n’han dit ells…” Maria F. “…Al 2011 Enric Valor hagués fet 100 anys que va néixer, per això li faran un homenatge…” Raquel “…Enric Valor era un escriptor valencià molt important que va lluitar molt per la nostra Llengua, el Català…” Maria Ollé “…Hem llegit la notícia de Vilaweb on es parlava sobre l’homenatge a Enric Valor…” Eduard “…hem fet un homenatge a Enric Valor perquè hem sabut que va recollir gairebé totes les tradicions i rondalles valencianes…Guillem R. “…Enric Valor és un escriptor valencià que per Catalunya va ser molt important gairebé tant com Pompeu Fabra…”Max “…pels valencians aquest home és molt important perquè va recuperar moltes paraules en Català. Si ell no les hagués recuperat nosaltres no les faríem servir avui en dia…” Júlia M.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *