Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de setembre de 2008
1 comentari

DIES D’HOSPITAL (2)

Sols unes paraules per donar-vos les gràcies pels mots que m’heu deixat en l’anterior post. Moltes gràcies. En aquest moment una paraula fa moltíssim.
I ara sols em resta dir-vos que, fins dilluns, romandrà ma mare ingressada a l’hospital. Aquest tipus d’intervencions quirúrgiques tenen el postoperatori una miqueta llarguet -duen un drenatge a la ferida perquè vaja eliminant tot allò que ha quedat dins amb motiu de la intervenció, i a més tenen un control exhaustiu de l’hematocrit i, si els cal, han de tranferir-los sang, açò últim per sort a ma mare no li ha fet falta de moment-.

Aquesta nit tornaré a quedar-me a l’hospital -deveu saber que és una de les coses que cal fer quan tens un familiar pròxim ingressat-, no podré dormir -m´és impossible -o quasi- en aqueixes cadires de braços que té l’acompanyant, però, tranquils perquè amb els diners vostres i nostres hem fet un circuit de F1 en nou mesos, tenim molts xiquets que seguiran estudiant en barracons (o barracots), tenim uns hospitals amb habitacions amb dos pacients (quan no tres), encara que el cartagenero moreno ens féu la promesa de tenir hospitals amb habitacions individuals, la classe d’Educació per a la ciutadania s’impartirà amb dos professos a l’aula -quin luxe!!!!-, i ho deixe ja.

Bon dia. I que no vinguen els francesos ( i a vegades, francesos i tot)

PD: Vull expressar els meu reconeixement als treballadors de la Sanitat perquè són els que realment fan que les coses funcionen a pesar dels que ens “governen”.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. La mare es recuperarà ràpid , ben aviat caminarà i ho farà sense dolor ni molèsties. I veient-la valenta ràpid t’oblidaràs del mal d’esquena i coll de la cadira de l’hospital. Aquí també les habitacions són de dos llits, de tres i de quatre … però com bé dius els/les professionals són excel·lents. Una abraçada. Carme-Laura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.