Solcades

Eduard Solà Agudo

21 de setembre de 2023
0 comentaris

Oli d’oliva verge extra Aran 2023 (I)

Enguany estem de sort. Lo tractament que he fet a les oliveres ha donat un resultat molt òptim. La clau, un producte fitosanitari que he aplicat quatre vegades, juntament amb el tractament pel repilo i la mosca. Estic molt content i per bé que m’agrada compartir los coneixements i les sorts, qui vulgue que l’aconselle, que m’escriga per correu (veure la pàgina L’autor del bloc). Manos, passeu moderadament del 15-15 i invertiu en foliars. Guano quan vingue a ploure i el tractament que jo he dissenyat sense gastar-me un duro en enginyers.

De fet, no té cap misteri: quant més sucre, més dolç. Però amb los productes adequats. Barats, per a atomitzadors de mil litres, sense escatimar, però sempre respectant la dosi. Una agricultura respectuosa amb la tradició i l’ecologia del territori.

Qui vulgue Oli d’oliva verge extra Aran, a 7 euros l’envàs de vidre de quart de litre en format dòrica, que m’escriga. Per a fer regals de Nadal o per a assaborir la qualitat d’un oli d’oliveres mil•lenàries i centenàries de la partida de l’Arion d’Ulldecona, que m’escriga. Jo mateix les faré arribar i farem petar la xerrada. Proximitat, transparència, confiança, circuit tancat.

Aprofiteu, que l’or líquid no té preu. No us n’estigui de descobrir un oli excepcional, a nivell de polifenols i de gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!