ON SOU, BISBES?, per Isabel Turull Negre

Benvolguts, benvolgudes,
Hem escrit una carta al bisbe de Terrassa adherint-nos a la carta publicada el proppassat 3 de desembre al diari Ara per Isabel Turull Negre, germana del polític Jordi Turull, actualment en vaga de fam a la presó de Lledoners (us adjuntem aquesta carta, titulada “On sou, bisbes? Carta a la Conferència Episcopal Tarraconense i a la jerarquia eclesiàstica catalana”)
Us animem a imprimir-la, signar-la i enviar-la al bisbat de Terrassa, reclamant que els nostres pastors trenquin el silenci i denunciïn la injustícia.
Podeu enviar la carta a:
Mons. Josep Àngel Saiz Meneses
Bisbe de la diòcesi de Terrassa
Carrer Vinyals 47-49
08221 Terrassa
Vallès Occidental
O enviar-la per correu electrònic a: bisbatdeterrassa@bisbatdeterrassa.org
O bé a través de la pestanya de contacte del web del bisbat:  https://bisbatdeterrassa.org/contacte/
Francesc i Conxita
I ací teniu la carta:

Benvolgut Sr. Bisbe,

He llegit la carta publicada el proppassat 3 de desembre al diari Ara per Isabel Turull Negre, germana del polític Jordi Turull, actualment en vaga de fam a la presó de Lledoners, titulada On sou, bisbes? Carta a la Conferència Episcopal Tarraconense i a la jerarquia eclesiàstica catalana”, carta que us adjunto.

Voldria dir-vos que faig plenament meves les paraules que us adreça la Isabel Turull. Amb tot el respecte, però el silenci de la major part de bisbes, i el vostre en particular com a bisbe nostre, em dol molt. No pot ser que vivint uns temps tan durs com està vivint la societat catalana, i davant d’una injustícia tan flagrant com és la presó preventiva dels seus dirigents polítics, els nostres bisbes mantingueu aquest silenci persistent, setmana rere setmana. Un silenci inacceptable que no comprenc.

L’església ha de ser valenta i els seus bisbes també. El silenci dels nostres pastors fa mal. Igual que la Isabel, com a cristià/na jo també faig un clam perquè els nostres bisbes us pronuncieu davant de la injustícia.

Ben respectuosament,

Signatura

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *