Miguel de Unamuno

Vinc del cinema d’Amposta, de vore ‘Mientras dure la guerra’, dirigida per Alejandro Amenábar i protagonitzada per Karra Elejalde, Eduard Fernández i Santi Prego i premiada en el Festival de cinema Internacional de Toronto del 2019.

La recomano per diversos motius i potser el principal siga perquè tracta d’un escriptor excepcional, Miguel de Unamuno, el qual, com qualsevol persona excepcional, com Joan Fuster, fou una persona complexa i heterodoxa. O complexa per heterodoxa.

I val a dir que he citat Joan Fuster perquè per casualitat vaig descobrir ambdues literatures el mateix any, durant el mateix viatge de Narbona a Sants i uns mesos a continuació d’aquell viatge d’adolescent que començà en un congrés d’hominització a Tautavel, l’any 2000.

En fi, que si voleu passar una estona entretinguda, vos recomano que passeu pel cinema a vore-la, que paga la pena.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *