Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

8 d'abril de 2008
2 comentaris

DEBAT D’INVESTIDURA

Arran que s’està celebrant el debat d’investidura vull dir alguna coseta que no interessa i de la qual no s’ha dit res en la campanya electoral per a les eleccions del 9 de març. En primer lloc, ningú no ha dit que cada metre cúbic d’aire de la capital del Regne de les Espanyes conté 600 mg de partícules de CO2 en suspensió i que a partir de les 300 hauríem d’haver alertat a la població. Quantes en tindrà València, Barcelona, Tarragona o Alacant? Ningú no n’ha dit res. Ningú no s’ha queixat dels altres immigrants, els de luxe, turistes anglesos, alemanys i belgues que s’allotgen en urbanitzacions amb piscines i camps de golf i que malbaraten alegrement la nostra aigua en indrets on la desertització ja ha arribat al 22%. Però de la resta dels immigrants ausades que hi ha partits que s’han queixat. Un volia fer-los passar una prova d’adaptació (o contracte d’inserció, crec que el van anomenar).
Ningú no ha promés una nova Llei del Sòl que evite que aquest Regne de les Espanyes seguesca essent un país ple de Marbelles. Ningú no ha imaginat tan sols que a partir de demà pot ser il.legal despatxar les embarassades. Ningú no ha plantejat com podem detenir el fracàs escolar (30% i augmenta…)
Ningú no ha donat explicacions de per què s’han autoritzat dues manifestacions d’extrema dreta en un barri obrer i d’emigrants, en què avui dia segueix sense haver-hi un sol caixer operatiu perquè es van cremar tots en la batalla campal que es muntà entre manifestanst, veïns i policia. Ningú no s’ha compromés a crear un milió de places de llar d’infants que ens calen.
Ningú no ha recordat que l’Estat subvenciona les corregudes… de bous. Ningú no va guardar un minut de silenci per les quatre dones que, el mateix dia, moriren per haver dit “ja no et vull”. I ningú no s’ha indignat perquè el nostre Regne de les Espanyes siga el segon país d’Europa amb menors prestacions socials. I al País Valencià, per si no en tinguérem prou, sols s’han “contestat” satisfactòriament 6 casos des que entrà en vigor la Llei de Dependència. Com deia no recorde qui, “SI ELS VALENCIANS FÓREM NEGRES, VOTARÍEM EL KU KLUX KLAN”.

Bona vesprada.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.