Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

17 de febrer de 2006
Sense categoria
3 comentaris

Comentaris solts sobre l’actualitat

Avui, com acabe d’avisar, emetré algun comentari solt sobre la realitat que ens envolta a tots nosaltres.

Quina llengua parla el President de la Generalitat? En la initimitat no ho sé però en públic queda molt clar: castellà. Per què ho fa? Perquè és un estranger resident al nostre País Valencià (per cert, denominació que es troba al preàmbul de l’Estatut i que faré servir sempre, vulga o no vulga el PP -palaus i pisets-.

 

El Sr. Ansar seguéis viatjant i escampant allà on va les seues “rares” teories sobre l’estat Espanyol. Li van fer una entrevista a Portugal i, com no podia ser d’altra manera, tornà a repetir la cançoneta: Espanya té risc de desintegració amb l’Estatut de Catalunya. I, per si no fóra prou barbaritat aquesta afirmació, afig “En la millor de les hipótesis pasarem a tenir menys Espanya, en la pitjor correm els risc de desintegració del país, per primera vegada en molt de temps”. Sense paraules. Sembla la cançó de l’enfadós. Sr. Ansar deixe de molestar ja. Ens vam alliberar de vosté i no ens deixa tranquils.

 

Per acabar vos deixe ací un fragment xicotet d’un article de Santi Nolla publicat al diari AVUI el diumenge, 8 de gener d’enguany, en què escrivia sobre els mòbils i els missatges: “Però també hi ha avantatges, per exemple: et comuniques amb molta més gent i, com deia un missatge que em van enviar: “M’agraden aquestes festes perquè les agendes ens recorden que tenim amics a qui no veiem regularment”. A més,  és un dels dies que es reboten més missatges. Aquest Cap d’Any n’hi ha hagut un que ha omplert el meu móvil: “Déu em va fer escollir entre estar boníssim o tenir poca memòria, per això et desitge una bona revetlla de Sant Joan”.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

 1. A mi fa dos nadals me n’enviaren un molt bo: «En el poble de Bellús, sense fer-li gens de mal, li tragueren del parrús una roda d’autobús i un pollastre de corral; per bandido i animal, te desitge bon Nadal!»

 2. Refotre…que encara estic riguent-me del de Bellús…

  be…el que m’enviaren a  mi resava així:

  "Sant Josep, la verge Maria, el ruc, el bou, l’associació protectora d’animals de Galilea, els pastors, l’associació de veïns de Betlem, el Xiquet, els reis mags, els patges, els camells, sa puta mare, ma mare, mon pare, el meu gos, el meu germà, ma tia i jo et desitgem Bons Nadals"

  Ahí queda un troç "d’esperit nadalenc"! per si algú vol aprofitar l’any que ve….jeje

 3. Veig que estaries un mes a un poble cada dia i l’endevinaries. No, no sóc de Bellús. Sóc de Benicolet. Has perdut la burra, ho sent, una altra volta serà. Ah, molts bons els dos missatges… Fins ara…

  Des d’un poblet xicotet
  Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.