Premis Enderrock

0
Publicat el 12 d'abril de 2006

Ahir al vespre es van donar els premis Enderrock a la sala Bikini de Barcelona. I ja van per la dotzena edició. Felicitats!

Ens va agradar molt trobar-hi tota mena d’amics, coneguts i saludats. No ens va agradar tan constatar, un cop més, que els gin-tònics de Bombay te’ls fan pagar a preu d’or. Dono tot el meu suport i cada dia entenc més el fenomen de les entrompades (o botellón, per dir-ho com El Periódico).

La sala estava plena com un ou, majoritàriament de joves, de totes les tendències; ja no només rock o pop o jazz o música celestial, sinó una mica totes i ben barrejades. Hi van actuar el Pascal Comelade & Enric Casasses, els Whinskyn’s, els Dijous Paella, el Roger Mas, els Refree i la Troba Kung-Fu. No hi vaig veure cap estelada, cosa que em va alegrar d’allò més ja que normalitza el sector. Cada cosa té el seu lloc.

I els nostres enemics -en terminologia de Miquel Bauçà- ballant sevillanas. O musiqueta militar.


Publicat dins de Cultura | Deixa un comentari

Només falta el llibre

2
Publicat el 4 d'abril de 2006

Ara que pràcticament ja han acabat les negociacions pel nou Estatut de Catalunya, ara que sembla que tot estigui dat i beneït, estaria bé que algun periodista que sabés escriure i fos independent publiqués un llibre amb tots els detalls, pèls i senyals de com han anat les negociacions per veure l’evolució de cada partit. I a l’apèndix l’Estatut aprovat pel 90% del nostre parlament al costat, per poder-les comparar, de la cosa que n’ha quedat.

Vist com ens han desinformat els mitjans de desinformació habituals estaria bé que al ciutadà se li dibuixés el mapa exacte de com han anat les coses fins ara. Qui ha fet què i com. El garbuix mediàtic on ens veiem abocats cada dia ens impedeix veure els coses essencials, ens quedem sempre amb el titular, a la superfície, cosa que li va molt bé al Poder.

S’acosta una insuportable campanya que la única cosa que aconseguirà serà crear encara més desinformació, estaria bé fer un repàs dels moviments de totes les formacions polítiques. Potser haurem d’esperar vint anys a saber la veritat de les negociacions. No seria la primera vegada.


Publicat dins de Política | Deixa un comentari