Recital de poesia catalano-amazigh a la Llibreria L?Illa de Mollet

0
Una llibreria no només hauria de ser un lloc on s’hi trafica amb llibres, també hauria de ser un lloc on hi passessin grans coses. De tot plegat se n’encarreguen l’Imma, el Jordi i sobretot el Carles Peña, que porten amb passió i molta feina la Llibreria L’Illa. Des del 13 d’abril de 1996, aviat farà 16 anys. El nivell cultural del país necessita que, com a mínim, en faci 16 d’anys més!

Fa temps que es dediquen a pensar cicles temàtics i activitats que acompanyen amb una bona mostra bibliogràfica. Ara enceten “L’Islam mediterrani”. Cito textualment el Carles a partir d’un correu que m’acaba d’enviar: “Al marge de treballar dins el voluntariat per la llengua amb amics magribins, pensem que cal obrir marcs de convivència per tal d’evitar marginalitzacions i veure’ns mútuament com a ‘bitxos raros’. La idea és que a la llibreria (les llibreries ja ho som, en general, espais de convivència) hi entrin persones que no ho fan habitualment, per vergonya, per desconeixement o pel que sigui. D’altra banda també volem que els clients es trobin amb una oferta diferent i que els sorprengui”.

I enceten el cicle “L’Islam mediterrani” amb un recital de poesia en català i amazigh. Al Khalid el Mokhtari i a qui signa ens agradarà molt participar-hi. Recitarem poemes nostres que seran escoltats en les dues llengües. Serà:

DISSABTE 4 de febrer a les 13.30 hores a la Llibreria L’Illa de Mollet del Vallès , Avinguda Llibertat, 20 ací hi ha el mapa-

Ni que sigui pel te a la menta o la shiva que s’hi donarà ja valdrà la pena venir, no?

Però el Carles és un cul inquiet, quin un, i diu que també fa un programa de ràdio “es diu ‘A pas de tortuga’. S’emet dijous a les 21.30 per ràdio Mollet, la durada és de mitja hora. La idea és apropar la cultura arabo-musulmana. Fem entrevistes, parlem de temes monogràfics i també recomanem llibres i música. Un cop emès per la ràdio, pengem els programes a la nostra pàgina de Facebook, ‘A pas de tortuga’. Tenim un correu a disposició de tothom: pasdetortuga@gmail.com”.

Està tothom avisat?

*Més informació ací

Publicat dins de Cultura | Deixa un comentari