Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

17 de maig de 2009
1 comentari

SAHARA, APLEC DE MUIXERANGUES I SOPAR A SALEM (LA VALL D’ALBAIDA)

Sant Pasqual Baylon, felicitem a totes i tots que porten aquest preciós nom. 

Aquest cap de setmana hem tingut diverses activitat on acudir. Com és normal no podem assistir a tot allò que desitgem. Així vam haver de triar. Divendres, cap a les 22h00, férem cap a Ca les Senyoretes per tal d’assistir al sopar solidari amb el Sahara, sopar que estigué amenitzat per l’actuació de les Maedeus amb Toni de l’Hostal al front. Al sopar havíem quedat amb l’autor de Nosal3 i vam intercanviar llibres i algun CD. Vam xerrar força… i inclús Jordi Albinyana “quasi” li fa creure al Joan , de les Maedeus, que jo mateix era el capellà del seu poble, cosa a la qual Joan no hi posava resistència a creure sinó que li “molava” que hi haguera un capellà tan enrotllat. Però no vam seguir amb la broma. I així entre plat i plat (tots de menges del Sahara… boníssimes) arribàrem al te saharauí. I ja després a l’actuació del grup Maedeus (fou la segona vegada que els veia i escoltava tots plegats). Perquè les Maedeus, segons a quin poble i moment, van canviant… 


A l’endemà ens alçàrem una miqueta tardet. Havíem anat a dormir cap a les 3h00. I després de fer cosetes per casa i intentar actualitzar el bloc no ho poguérem aconseguir (crec que ahir hi hagué problemes amb el web dels bloc d’aquesta casa)… així que ho deixàremm, i a una altra cosa. 

Cap a les 19h00 arribàrem a l’Olleria on tenia lloc el Vé Aplec de Muixerangues. Pensava que l’acte es desenvoluparia a la plaça de l’Ajuntament. Anava equivocat. I haguí de preguntar-ho a una senyora que, molt amablement, m’indicà que era al Parc… però quin parc? Aleshores, com que darrerament fem estades a aqueix poble, per a mi, bastant “embolicat” en el seu traçat urbà, ja sé on paren alguns centres, edificis, i de seguida ho vaig trobar. A un policia municipal, molt atent, li vaig preguntar on podia aparcar, m’ho indicà i  vaig poder-ho fer de seguida (a un minut del lloc de l’Aplec). Allí vam saludar amics i coneguts. Algun estava molt “preocupat” per on era el poblet on sopava… i li ho vaig dir. Allí fiu un munt de fotos que penjaré al facebook (així que qui vulga veure’n alguna més s’haurà d’obrir compte al facebook -i no cobre comissió-). Encara poguí veure Sergi, Adrià, Neus, un xic que ningú no em presentà…, Natzari, el Rei -Vicent-, Ma José, Eva, etc. I quan ja marxava cap a Salem viu arribar TdH, Jordi i més gent. Vaig quedar que igual hi tornava. Però no ho vaig fer. Del sopar acabàvem cap a les 13h30. I el sopar era l’excusa per tal de reunir-nos per assistir al Festival d’Eurovisió. L’amic Juli Fenollar ens
obsequià amb uns plants tots de factura personal i boníssim. Les faves sacsejades per a xuplar-se els dits. Del festival destaque que la cançó que guanyà m’agrada i trobe un resultat molt just i interessant. Sobreeixí per damunt de la resta amb escreix. I pel que fa al resultat d’Espanya -el penúltim lloc-, m’ha semblat perfecte. Que conste que ho trobe encertat. Sols ho lamente per Soraya i les i els que l’acompanyaren perquè no mereixien aqueix resultat. Però per la resta de raons… per treure’s el barret. A veure quan n’aprendran. I ho deixe ací: qui sap llegir i entendre ja sap per on vaig. Bon dia.    


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Caram quin cap de setmana més complet!!!

    Per les valencies, Arthur Caravan, manifestació per la llei de dependència, desfile del dia de la Independència per Ecuador, i la fira de la primavera.

    Fan mercat medieval a burjassot, i hi havia concert de Macaco , Peret, i los delinqüentes, però no es pot anar a tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.