Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de gener de 2007
General
3 comentaris

M’HAVIA FET EL PROPÒSIT DE NO DIR RES MÉS AVUI

però no ho puc deixar córrer. Ací teniu el darrer article d’Enric Morera publicat al seu bloc. Gràcies

Estic d’acord amb Robert Manrique, vice-president de l’Associació Catalana de víctimes d’Organitzacions Terroristes en l’entrevista que hui publica La Vanguardia. Es pot dir més fort, però no més clar. Els que volem la pau, constatem una vegada més que el PP farà tot el que siga possible per erosionar el govern en una qüestió que hauria de ser d’estat. La culpa i la bomba són d’ETA, i per tant, n’és la responsable (fins i tot Fermin Muguruza ho senyala a la seua pàgina web). Això és innegable, però si ETA posa la bomba és perquè té un govern que no ha cedit ni un mil.límetre (com reiteradament assenyala Rajoy i Astarloa – sí el que era Secretari d’Estat quan les bombes islamistes a Madrid l’11 M i Acebes ministre d’interior). Esta és la paradoxa, segons el PP, el PSOE era el responsable per cedir davant la banda terrorista ETA i amb la bomba, continua sent responsable per no haver acabat amb ETA quan la tenien ja finiquitada. El PP és insaciable i farà el que siga per recuperar, o en el nostre cas, mantenir el Govern. Haurem de fer molta faena explicativa, de dinamització de treball. El PP té consignes que emanen de la factoria FAES i milers de "voceros" propagandistes. No podem confiar només al Reis d’Orient la il.lusió pel canvi. Cal il.lusió però cal treball i dedicació. Ens queden 141 dies per a propiciar el canvi. El País Valencià i tal vegada, Navarra seran claus per a constatar si la demagògia del PP perd posicions o pel contrari si es consolida una idea d’Espanya basada en l’engany i l’autoritarisme. Una Espanya nucleada sobre un nou neo-centralisme amb un conflicte permanent amb el que ells denominen la perifèria. Nosaltres estem fent bé els deures, un bon treball, concretant nous col.lectius. Bé en tot cas hui és la nit de la il.lusió i dels Reis d’Orient. Carbó per al PP i el Govern Central. Alegria i salut per a tots vosaltres.

P.S.: Almenys ací baix sabem de què va això del carbó als dos PP i PSOE. Per cert, no sé on he llegit que el PP ara té una P més, és a dir, PPP: PARTIT POPULAR PINOTXO.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Que jo sàpiga la responsabilitat, després d’ETA evidentment, és del PSOE que és qui governa. Si no ha pogut moure fitxa perquè el PP els pressionava tant que ho diguin clar: és el PP (i la ciutadania espanyola que el defensa) qui ha marcat els passos del fracàs del procés de pau. I el PSOE no ha governat, per tant per mi són una colla de covards peons del PP a hores d’ara, no pas cap alternativa.

    Els espanyols prefereixen que els assassinin abans de perdre un bocí dels seus dominis. Què herois…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.