Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

5 de març de 2021
0 comentaris

Els braços (i II)

El braç no és un membre més del cos. El braç-relíquia de Santa Teresa de Jesús ha recorregut diverses vegades Espanya. L’apel.latiu Manco de Lepanto és més popular que el seu nom, Miguel de Cervantes.
Hi ha moments en què el braç, en la cama, ens desvetla, quan dormim. La solució més a mà podria ser construir els matalaps amb un forat. Podries adormir-te acaronant el gos que dorm davall el llit, cosa que afavoriria el reg sanguini.
I recorde els golafres…, els deliciosos braços de gitano. La manu militari, el braç de mar o la mà esquerra que tan desenvolupada tenen bastants polítics. També té la seua paraula a dir en aquest tema l’economia: al món sobren 2.000 milions de braços. Tanmateix, s’ha calculat que si foren extirpats… sectors com fabricants de guants, peses, colzeres i cabestrells, assolirien pèrdues en torn al 25%, cosa que no és per a no tenir en compte per a l’economia mundial. I un consell que navega per les xarxes: enforteix els braços per tal que t’asseguren l’equilibri cap per avall perquè anem a “anar de cap”. Al temps.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.