Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

26 de febrer de 2012
0 comentaris

LLIBRE I LLUM, TOTS PLEGATS A VALÈNCIA, CASTELLÓ I ALACANT

     Ahir fou un dels dies en què més orgullós em sent de ser valencià. I mira que ausades he tingut dies que volia desaparéixer del meu PV (per la major part de conciutadans que, elecció darrere elecció, elegeixen PP (a pesar del desgovern que ha dut aquests 16 anys que l’hem tingut al poder al PV). Més d’una vegada he dit que, si tingueren vergonya, no eixirien de casa (sobretot els polítics del PP). Però sembla ser que això de la vergonya (que ja ho deia el nostre esdtimat rei fundador -JaumeI-) no va amb elles i ells. Però nosaltres hem eixit, eixim i eixirem quantes vegades faça falta al carrer per tal de recordar-los que ser valencià i honest no és el que ells fan, sinó tot el contrari. I dit açò, com que jo ahir em vaig passejar pels carrers de València (sí, Rita, pels “teus” carrers”) amb un llibre en la mà, i gràcies a una lectora assídua he conegut aquest text, us el deixe per tal de compartir-lo. Bon dia i fins la pròxima.

Llibre i llum, i cap a València.

Estimats/es amics/es: permeteu que em diregesca a vosaltres, per tal d’aportar unes idees per a la mega-manifestació del proper dissabte 25. En primer lloc dir-vos, que ara sí, no teniu excusa per acudir amb els vostres familiars. Deixeu per unes hores, pares i mares malalts, xiquets i infants dueu-los també, aparqueu ocis diversos….i no poseu més excuses per favor, ACUDIU-HI TOTS!!!!
          La meua idea consisteix a : que tot el món acudisca amb un LLIBRE a les mans ( format menut, per a no cansar-vos) i una ESPELMA-CIRI-CANDELA-BLANDÓ……i que en acabar la manifestació, i tots a l’hora, i a un mateix senyal, guardarem un minut de silenci respectuós, tot alçant els braços al cel de València, i amb una mà tinguem un LLIBRE, i a l’altra un LLUM encés. Nosaltres treballadors/es de l’Ensenyament, de la Sanitat, de les Administracions, dels Bombers i cossos de seguretat, de RTVV, Estudiants, Pensionistes i Mestresses, TREBALLADORS/ES en general, SOM GENT DE CULTURA I DE PAU!!!!!
          No oblidem que els antidemòcrates de tota la vida, li han tingut por sempre a la CULTURA, i són VIOLENTS!!! La Història està farcida d’estos tristos episodis. Quant al simbol de la llum, té tantes connotacions com vullgau donar-li: religioses, místiques, de condol, de naturopatia, estètiques, lúdico-festives, pacifistes…….es faria llarg esmentar els milers d’exemples, que al llarg de la història, contempla LA LLUM!!!!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.