Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 de juny de 2020
0 comentaris

L’Espanya Buidada s’organitza per a exigir un pacte d’estat (I)

Les diverses plataformes que conformen la Revolta de l’Espanya Buidada s’han reunit un cap de setmana en el xicotet poble de Nieva de Cameros, a La Rioja, per a avaluar les actuacions dutes a cap en l’any 2019 i preparar l’estratègia del pròxim any, amb l’objectiu d’afrontar eficaçment el greu problema del desequilibri territorial a Espanya.

Han començat la jornada avaluant el gran aturada de 5 minuts de “Jo m’ature pel meu poble”, que convocaren 121 plataformes en més de 3.800 pobles de 23 províncies, en el qual es realitzaren unes 10.000 concentracions i en el qual es mobilitzaren unes 300.000 persones. Amb aquesta gran mobilització aconseguiren tornar a mostrar al conjunt del país que l’Espanya Buidada està unida i els seus ciutadans sensibilitzats i implicats a exigir polítiques i solucions que afronten aquest problema d’Estat.

Al llarg de tot el dissabte, els representants de les plataformes, organitzacions i col.lectius que han participat en les reunions i debats, plantejant com organitzar-se i coordinar-se per a fer més efectives les seues actuacions en l’any 2020 i aconseguir els seus objectius. Primer  han valorat que és molt important organitzar-se entre elles tant a nivell provincial com autonòmic, i s’han proposat fomentar aquestes xarxes.

L’elefant poruc (i 2)
09.05.2011 | 1.20
COM DESCOBRIR LA PSICOPATIA EN UNA PERSONA
16.09.2006 | 5.38
A General

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.