Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 de maig de 2013
0 comentaris

Enhorabona! I molt anys més per endavant!

Encara que jo no en forme part però sí m’hi sent, vull fer-me ressò del Premi Benicadell 2013 atorgat anit a Vilaweb Ontinyent per part de la Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià (Escola Valenciana). Per què? Perquè, a part de la tasca que fan aquelles i aquells que el fan possible, des de la meua humil col.laboració amb aquest bloc, intente fer-m’hi present i fer un ús digne de la nostra llengua i cultura, a més d’una reivindicació constant, com tants i tantes feu des dels vostres llocs. Bon dia i enhorabona! L’enhorabona és especial per a Pep Albinyana, sense la presència del qual aquesta realitat considere que és impossible. 

 

VilaWeb Ontinyent rep el premi Benicadell 2013

La Coordinadora per la Defensa i Ús del Valencià l’ha lliurat en el sopar de presentació de la Trobada

VilaWeb Ontinyent hem rebut aquesta nit de divendres el premi Benicadell que atorga anualment la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. L’acte de lliurament s’ha fet durant el sopar celebrat a l’Hotel l’Estació de Bocairent, després de la presentació de la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida, que tindrà lloc a Bocairent l’1 de juny vinent.

El premi Benicadell és el guardó que atorga la Coordinadora, membre de la federació Escola Valenciana, en reconeixement de la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià que fan diferents entitats o col·lectius de la comarca. El XVIII Premi Benicadell ens l’han concedit a l’edició de VilaWeb Ontinyent per ‘la llarga trajectòria informativa i la fidelitat a la llengua i la cultura del País Valencià’.

En nom de VilaWeb, hem rebut el guardó Josep Albinyana, M. Josep Garcia i Josep Ll. Pasqual, qui hem agraït el premi a la Coordinadora, i hem demanat la complicitat de la societat per a fer del diari un espai cada volta més plural.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.