Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

9 de setembre de 2008
3 comentaris

DIES D’HOSPITAL (I 4)

Ahir no ens donaren l’alta. El metge que la va operar volia veure com es desenvolupava amb el caminador per l’hospital (i considerava més adient romandre-hi un dia més). Avui, en passar matinet, el metge ja ens ha dit que cap a les 15h00 podríem fer cap a casa. I així ha estat. Ens han traslladat amb una ambulància i des de les 16h00 -més o menys- que ja ens trobem a casa. La prova amb el caminador ha estat bastant satisfactòria: li costa caminar però ho fa, cosa que és el que importa. Ara haurem de tornar divendres per al seguiment de la ferida, i cap al dia 25 per a la revisió del traumatòleg. Si tot va com fins ara, crec que ha estat molt encertada la intervenció quirúrgica i és una “vergonya” que, per la manca d’inversió en aquells aspectes importants -sanitat, educació, cultura, etc.- ens trobem en les condicions sobradament conegudes -encara que no facen reaccionar al poble- dels serveis públics valencians.

Avui mateix, una companya em contava que aquest estiu hagueren de traslladar son pare a l’hospital LA FE, de València, per a la realització d’unes proves des de l’hospital de Gandia (on es trobava ingressat). Juntament amb son pare anaven 9 persones més en l’ambulància. I sabeu quines eren les condicions de l’ambulància? NO TENIA AIRE CONDICIONAT… sí, al PV, al país i a la ciutat que en nou mesos fem un circuit de F1, els malalts són traslladats des de Gandia a València  (i tornada) en una ambulància sense aire condicionat. Almenys d’una vegada en puc donar fe. Vosaltres mateixos.
Bona vesprada… i ja us contaré com són les classes d’Educació per a la ciutadania amb dos professors a l’aula. Un (d’Història o de Filosofia) que alliçonarà l’altre (d’Anglés) per tal que “comunique” als alumnes el contingut de la matèria. Sort que és sols una classe setmanal. En cas contrari, l’esquizofrènia… bé, ja sabeu què vull dir.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Avui he llegit el relat dels dies d’hospital. Tot ha acabat bé. Bona rehabilitació i sort. Les reflexions que fas de tot plegat per sucar-hi pa. 

  2. Hola Àngel! He iniciat (de nou) el blog i anava a enllaçar el teu, he decidit comentar-t’ho abans, per educació i eixes coses! 😛

    Espere ansiosa comentaris sobre això de l’Education for citizenship… Quina poca vergonya!

    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.