Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

De tot un poquet

Del número 1.314 d’El Temps vull fer-me ressò d’un fragment d’una Carta de Jordi Oriola, de Barcelona:

 

“Amb el manteniment del dimoni que es constitueix a partir d’ETA, l’estat espanyol es permet el luxe que la població no qüestioni la il.legitimitat de la llei antiterrorista, o l’aberració democràtica de la llei de partits, o que simplement no abordi amb respecte i humilitat democràtica un debat que tingui en compte els sentiments de molts ciutadans de l’estat espanyol que no se senten còmodes en un estat centralista i unifirmitzador, hostil a les identitats diferenciades.” (pàg. 6) 

 

I també al mateix número podem llegir (escrit per Ernest Aguilar, de Barcelona): 

 

“La història sempre es repeteix i sempre hi ha i hi haurà gent disposada a impedir que els catalans puguem expressar lliurement el nostre desig de ser i de viure com una veritable nació. Espero que Arenys sigui el primer pas d’una reacció en cadena que demostri als ulls del món que Catalunya vol ser un estat independent.” (pàg. 6)
 

 

I avui, cap a les 19h00 començaran a Benifairó de la Valldigna més de 10 hores ininterrompudes de música en directe, amb 17 grups damunt l’escenari, proposta feta pel Col.lectiu Ovidi Montllor (COM) per tal de REINVIDAR els MÚSICS VALENCIANS front a la manca d’impuls del Consell de la Generalitat. Ací teniu més informació. I per a les i els que no pugueu acostar-vos-hi teniu una possibilitat de fer un gest a favor de la música en valencià i del Col.lectiu Ovidi Montllor: en aquest compte corrent podreu fer les aportacions econòmiques que considereu oportunes.

 

2100-0700-12-0200818464

 

ESKERRIK ASCO
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.