Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 de març de 2017
0 comentaris

Compromís Polític i Social de Poble (i II)

El MRC ha estat i és clau essencial en ma vida, en la meua formació com a cristiana com a persona inserida en un realitat , ajudant-me a descobrir-la cada dia i actuar en ella segons Déu.

Des de fa dos anys, amb el meu marit, hem acceptat el servei de representar el MRC davant la FIMARC (Federació Internacional de Moviments d’Adults Rurals Cristians). Aquesta experiència m’està mostrant (una vegada més) que quan s’assumeix un compromís amb esperit de servei, es rep molt més (el cent per u) del que es dóna: conéixer germans rurals de totes les parts del món, conéixer els seus problemes, descobrir els seus valors, m’obre la ment i el cor d’una forma que no sé explicar, és descobrir la grandesa que suposa ser Rural i Cristià en el món malgrat i per damunt de tots els problemes i obstacles que tenim al nostre món rural.

M’ha ensenyat que encara que l’acció ha de ser necessàriament local, sempre ha de ser des de i amb una visió global.

Done gràcies a Dèu cada dia per totes i cada una de les persones que ha anat posant en la meua vida que em construeixen i em fan creure com a persona cristiana en aquest món rural.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.