Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

18 de febrer de 2015
0 comentaris

CARTA OBERTA AL MINISTRE WERT (i III)

Torne a repetir, senyor Wert, que vosté i el seu grup es burlen de la misèria, a més es permeten fer-ho al Congrés, en el “SANCTA SANCTORUM”· de la Democràcia, cosa que és més escandalosa si cap. Sí, el passat mes en el discurs del líder socialista sobre els pressupostos en el moment en què Sánchez s’ha referit al problema de la desigualtat i la pobresa infantil a l’estat no havia acabat la frase quan a l’hemicicle s’ha escoltat un “ooooh!” que venia de la zona de la bancada del PP amb evident to de burla, Encara així, Sánchez ha insistit a qualificar de “moralment inacceptable” el creixement de la pobresa.

Ens han perdut el respecte, ens han convertit en xifres que fan servir al seu antull, viuen a anys llum de la realitat que ens envolta i el que és més indignant, censuren tot tipus de persones i organitzacions que es permeten o permetem protestar en contra de les mesures adoptades pel seu govern amb sancions desproporcionades.

L’últim escàndol, instruir militars d’un regiment cuirassat a València durant dues setmanes en exercicis de “CONTROL DE MASSES”, sense que se’ls explicara per què han de rebre aqueixa formació. En la caserna, es comentava que “segons els comandaments, cal estar preparats per a tot, i més en els temps que corren”

No sé si vosté és creient o no. Si ho és, convindria que en un exercici d’humilitat i autoevaluació revisara quin dels principis bàsics de la seua religió està oblidant en l’execici del seu treball com a gestor públic. En el cas que no ho siga, creient dic, faça el mateix exercici i considere quin dels principis bàsics que es troben en la Declaració de Drets Humans o en la Constitució Espanyola que vosté va jurar quan accedí al càrrec, ha incomplit.

Sense que calga afegir-hi res més, Ejea de los Caballeros, 20 de novembre de 2014

PD: Com ja vaig fer constar en el primer apunt, és la traducció d’una carta d’Ana Aranda Archilla.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.