Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

6 de febrer de 2015
0 comentaris

AUGMENT DE LES PENSIONS O LA CARTA DE CADA ANY

Com ja deuen saber, cada any, siga qui siga el ministre de Empleo y Seguridad Social, envia una carta a cada un dels pensionistes en què els explica l’augment de la seua pensió, pensió que s’han guanyat amb molt d’esforç i suor durant tota la seua vida activa (d’ocupació laboral)

La carta, enguany, la signa, com els darrers anys, Fátima Báñez García, sí, la ministra que li va ser capaç de dir aquestes paraules: “Estamos muy contentos, estamos al lado de los almonteños y estamos todos juntos con toda la sociedad española luchando para salir cuanto antes de la crisis, para volver al crecimiento y volver a la creación de empleo. Y yo estoy muy emocionada porque no me lo esperaba aunque de la Virgen, un capote siempre llega… esta aliada privilegiada y esta embajadora universal de Huelva que es la virgen del Rocío y que nos ha hecho este regalo adicional en nuestra salida de la crisis y en nuestra búsqueda del bienestar todos los días de los onubenses y de los ciudadanos. Y yo creo que esto se merece un: ¡viva la Virgen del Rocío!” (http://www.elplural.com/2012/06/07/fatima-banez-%E2%80%9Cde-la-virgen-del-rocio-un-capote-siempre-llega/). La carta està escrita en castellà i valencià (no podia ser d’altra manera… quan els interessa sí que fan servir el valencià, sols quan els interessa) i ve a dir que l’any 2015 (enguany) les pensions s’incrementaran un 0,25% (sí han llegit bé)

Anem a un cas concret: ma mare cobrava l’any passat 633,77€ mensuals. Tota una fortuna. Sort té de tindre’ns a nosaltres (els seus fills), si no, ja s’hauria mort en un racó. I si no, que m’explique la Sr Báñez o el Sr Rajoy com es pot viure amb 633,77€. I enguany, amb l’augment del 0,25%, cobrarà 634,50€ (el 0 també compta). Tota una poca vergonya per part de la ministra i el govern de Rajoy.

No crec que el Sr Rajoy siga capaç de cridar a la porta de ma casa… el que segueix ho deixe a la seua imaginació. Bona vesprada.

PD: El vídeo (per si no l’han vist): http://www.elmundo.es/espana/2015/01/25/54c4e718ca47419c2b8b4575.html

 

El nostre somni
11.05.2013 | 10.06
La vida, no la mort
19.07.2009 | 9.33
CARDENAL ENRIQUE I TARANCON
21.11.2007 | 8.15

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.