JO, DE PODER VOTAR -SÓC VALENCIÀ-, VOTARIA SÍ

Crec que ja hem anat massa lluny o han anat massa lluny, segons ho vulguem veure, per tal que tot quede en una frustració… almenys, per a mi, ho semblaria (no poder votar o que els NO foren més que els SÍ.

Sé que, des de fora, no es veuen les coses igual que des de dins. Per això jo ho tinc més que clar. Hem de votar perquè la “seua democràcia” no esdevinga el que els preveres signataris del manifest han dit:

“consideren “legítima i necessària” la realització d’aquest referèndum, i per aquest motiu conviden els catòlics i tots els ciutadans de Catalunya a “reflexionar sobre la importància dels actuals esdeveniments i a votar en consciència en l’exercici del dret fonamental que té qualsevol persona a expressar lliurement les seves posicions”.

I segueixen dient: “vista la dificultat existent d’un diàleg serè i constructiu entre totes les parts”, s’han sentit “moralment obligats a fer sentir” la seva veu “en aquesta hora decisiva per al futur immediat de Catalunya i Espanya”.

I cal afegir, per a aquells que ho posen en dubte, que VOTAR ÉS UN DRET. S’ha celebrat a Calella (Maresme), davant de l’església parroquial de Santa Maria i Sant Nicolau, un acte durant el qual s’ha llegit el comunicat que els bisbes catalans van fer aquest dimecres a la tarda, així com la Declaració sobre el Referèndum d’Autodeterminació. Abans de començar l’acte s’ha desplegat una gran pancarta a la façana de l’església on s’hi pot llegir “Votar és un dret”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *