Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

19 de novembre de 2019
0 comentaris

L’economia de Francesc (I)

L’Economia de Francesc és l’event que tindrà lloc a Assís (Itàlia) i que reunirà joves economistes, empresaris i  estudiants de més de 45 països amb l’objecte d’impulsar una economia mundial diferent.

En declaracions a Vatican News, Lugino Bruni explicà que aquesta comprén un conjunt d’elements i que la trobada naix després d’una convocatòria que el Papa Francesc envià als joves. Així mateix, afirmà que es tracta d’un procés que comença amb la preparació per a l’event i que tindrà un moment important en març a Assís i després continuarà.

L’event, que ja compta amb més de dos mil inscrits a través del seu web oficial francescoeconomy.org, se celebrarà del 26 al 28 de març del 2020 a Assís i reunirà joves de països com Aràbia Saudita, Cuba, Brasil, Angola, Japó, EEUU i Portugal.

Lugino Bruni destacà que aquest serà “un moment dedicat al pensament econòmic dels joves” i que es diferenciarà d’un altre tipus de conferències, on els participants podran expressar-se i opinar sobre temes com l’economia, la pobresa i el medi ambient. “Perquè tots tenen coses a dir i nosaltres solament hem d’escoltar-los”, va dir.

En aqueix sentit, digué que es brindaran espais d’atenció al tema de la pobresa, a causa que “els pobres són descartats de la història i també de la narració de la història.”

“Per tant, ja parlar de la pobresa, mostrar que hi ha pobres, que no són oblidats, és important. També anem a Assís per aquesta raó: per a recordar que la pobresa és un gran tema en l’economia actual que no està resolent la pobresa, sinó que està augmentant les desigualtats”, va explicar.

La trobada, que es dividirà en tres jornades adreçades a joves economistes, empresaris i estudiants menors de 35 anys, també podrà seguir-se a través de les plataformes de Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i Flickr.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.