Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 de maig de 2011
0 comentaris

10 RAONS PER A VOTAR BLOC-COMPROMÍS (del Bloc de Silla)

10 RAONS PER VOTAR BLOC-COMPROMÍS

Procuraré ser breu. No cal que us diga com és d’important anar a votar davant d’unes eleccions; és una pràctica saludable i necessària que ens permet mostrar quines són les nostres preferències a l’hora de fer política i d’establir com deuen gastar-se els diners dels contribuents. També tinc clar que el vot en blanc pot ser una opció quan s’especifica el seu significat; per exemple, ara mateix, amb la crisi que pateix el país, votaria en blanc al Senat per declarar la meua oposició a aquesta cambra poc necessària des del meu punt de vista; això suposaria un bon estalvi per al país.


Però la meua finalitat de hui és una altra; a petició d’uns amics, vull aclarir, públicament, quin serà el meu vot en les eleccions del 22 de maig. Us aclarisc que vote a la ciutat de València, on visc des de fa uns anys, però que si ho fera a Silla tampoc no variaria el color de la papereta. Aquesta vegada tinc clar que votaré Compromís-Bloc per diversos motius; perquè són persones que parlen clar, no tenen pèls a la llengua i…


No s’avergonyeixen de parlar la nostra llengua. Per això tampoc no han demanar disculpes a ningú per fer-ho com ha estat el cas dels representants del PP de Vila-real o Torrent. Mireu-vos el vídeo http://www.dalealplay.com/


?con=321858 De vergonya!


No fan visibles les picabaralles internes de partit en plena campanya electoral, si les hi ha, com ha estat el cas del PSOE. Llegiu Levante-EMV http://www.levante-emv.comNo han amagat les pràctiques fosques del govern valencià i ho han denunciat, quan tocava i on pertocava durant tota la legislatura. A més, han fet costat a les causes que han considerat justes i que no enunciaré per no cansar-vos. De senyors!


No hi ha vot més útil que aquell que reconeix el treball ben fet al llarg de l’anterior legislatura. Aquesta és l’única manera possible de lluitar contra els qui no ho han fet bé i ens tenallen, dia a dia, amb la seua manera de governar. Votar un partit majoritari només perquè podria ser alternativa de govern esdevé un càstig per als qui han fet bé el seu treball, tenen un programa interessant per a defensar la nostra cultura i el nostre país i han complit durant quatre anys el seu compromís amb l’electorat. De sentit comú.


Els votaré, a més, perquè en el programa d’aquestes eleccions defensen:

Una escola pública i gratuïta dels 0 als 3 anys. Aquest fet permet que pares i mares puguen eixir a treballar amb major dignitat.

La gratuïtat del transport públic per a aturats, estudiants i jubilats.

La creació de llocs de treball o reduccions de jornada per a les persones que han de cuidar de xiquets o de les persones majors.

Que les associacions culturals tinguen ajudes estables al llarg de tota la legislatura.

Defensen el comerç menut.

La devolució del pis com a cancel·lació de la hipoteca.


Xe, i perquè trobe que són gent propera i legal que ens defensarà millor que cap altre després del 22 de maig als ajuntaments i a les Corts Valencianes.Francesc López


PD: Assumesc totalent el text i el faig meu. Crec que no calen més motius. Gràcies, amic Francesc. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.