Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

3 de juny de 2010
1 comentari

Xarxa d’Intel·lectuals i Artistes en Defensa de la Humanitat


03.06.2010 Rebelión

Davant els dramàtics fets de violència perpetrats per l’Estat Sionista d’Israel en contra de la Flotilla de la Llibertat, la Xarxa de Intel.lectuals i Artistes en Defensa de la Humanitat proposa la subscripció del present pronunciament. Si us plau, envieu llistes de signatures amb nom, disciplina i país, a la següent adreça de correu: endefensadelahumanidad@gmail.com . 

 La Xarxa d’Intel.lectuals i Artistes en Defensa de la Humanitat es dirigeix a la comunitat nacional i internacional per a manifestar el següent:

1. Condemnem rotundament el vil atac perpetrat el 31 de maig de 2010 per l’Estat Sionista d’Israel contra la flotilla de la Llibertat que portava ajuda humanitària a la Franja de Gaza, en el qual van morir més d’una desena de civils i van ser privats de llibertat tots els tripulants i ocupants de les embarcacions. 

 2. Rebutgem la mentida promoguda per l’Estat Sionista d’Israel en afirmar que l’atac es va produir “en legítima defensa” dels membres del seu Exèrcit. 

 3. Condemnem el bloqueig al qual ha estat sotmesa la zona de Gaza per l’Estat Sionista d’Israel des de l’any 2007, el qual determina les condicions de misèria en la qual romanen les persones que hi habiten. 

 4. Exigim la creació d’un tribunal internacional que investigui els fets ocorreguts amb profunditat i imparcialitat. 

 5. Convoquem als pobles del món a participar en les mobilitzacions que estan tenint lloc en repudi a l’atac a la Flotilla de la Llibertat i en suport al Poble Palestí que pateix les conseqüències del bloqueig i la violència promoguda a Gaza per l’Estat Sionista d’Israel. 

 6. Demanem a tota la comunitat internacional que es pronunciï de manera contundent i unànime en contra de l’atac israelià a la Flotilla de la Llibertat, que viola els més elementals principis de protecció de la vida humana, no respecta el seu propi poble en convidar-lo a la injustícia i atempta contra tota la humanitat en actuar amb descarat menyspreu a les normes del dret internacional. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Que ambiciosos. Ja em conformaria que demanessin amb el mateix impetu la defensa dels Drets Humans als països dels quals enarboren banderes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.