Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

22 de setembre de 2007
0 comentaris

UNA NIT A CA LES SENYORETES (OTOS) AMB BAMBALINA

Ahir sobre les 21h30 arribí a Otos, a Ca les Senyoretes. Teníem una de les Nits de Ca les Senyoretes. Aquesta vegada amb el grup BAMBALINA. Només arribar, després d’aparcar el cotxe, vaig saludar els amics Assumpció i Joan, Jordi i Pep (tots dos Albinyana, sense ser família), etc. Cap a les 22h00 preguérem seient per tan de sopar. Sopar boníssim i a la taula també ens acompanyaren els membres de Bambalina. Xerràrem. Vaig conéixer el cunyat del Joan, germà de l’Assumpció. I així fins acabar de fer les postres i cafés, infusions, alguna copeta, etc.

I aleshores vingué "lo" millor de la nit. El grup Bambalina ens representà l’obra KRAFT. L’actuació fou immillorable. Els quatre membres, Òscar Jareño, Jaume Policarpo, Mercè Tiana foren els actors. La música és de Jesús Salvador "Chapí" i la direcció de Jaume Policarpo. Haig de reconéixer que no els havia vist mai representar cap obra. És un gran pecat per part meua. Això no em tornarà a passar.

Us deixe un fragment de la publicitat de l’obra: "Els arbres fan ombra i ens donen fruites, flors, medicaments, osigen… i paper. Ens vam preguntar on podia estar amagada l’ànima d’un arbre que s’ha convertit en paper i decuidírem fer sonar els seus plecs. Aparegueren sorolls que semblaven notes d’una escala musical primària amb una sonoritat que, en desplegar-se, reconstruïa…"

P.S.: Visiteu la pàgina web de BAMBALINA. Paga la pena.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.