Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

18 de febrer de 2014
0 comentaris

Un comentari de SMOLINS9 (i que també compartisc)

que ho sàpiga tothom!

smolins9 | esborrar | diumenge, 16 de febrer de 2014 | 23:38h

Shisttt, shisst … no ho diguis a ningú, però que ho sàpiga tothom! el Poble de Catalunya farem la Declaració d’Independència, la farem nosaltres! Shisttt, shisttt … no ho diguis a ningú! però que ho sàpiga tothom!

Preparem-nos!

Idees base entorn a la Declaració d’Independència. Per guanyar el nostre país i superar les incerteses a que ens aboquen els titubejos dels actuals polítics catalans.

1) La Declaració d’Independència s’ha de fer abans o després, però s’ha de fer! Després d’un Referèndum pactat amb l’estat del qual et vols separar, abans d’un Referèndum de ratificació sota condicions i supervisió internacional, o tot seguit d’haver preparat i negociat, el reconeixement internacional.

2) La Declaració d’Independència és la porta i el passadís que transforma el Procés d’Independència de Catalunya en una afer internacional, obrint-se així la possibilitat de ser reconegut i acceptat per diferents països.

3) La Declaració d’Independència és un pas necessari i urgent, veritable vacuna en la situació de com estan les coses ara mateix en aquest nostre procés d’independència, per a prevenir tot tipus d’agressió, atac o imprevistos que de donar-se poden fer-nos mals i procurar-nos dificultats que no ens convenen. Multinacionals, Think Thanks, Europa, Espanya, diferents països, col·lectius de diferents tipus, clans, lobbys, la nostra mateixa classe política, són actors que amb el seu poder i influències poden perjudicar-nos. Naturalment també poden beneficiar-nos, però molt més quan ja haguem fet la Declaració d’Independència.

4) En resum, ens cal tenir preparada la La Declaració d’Independència (DUI), el reconeixement internacional, el Referèndum de ratificació.

5) Hem de ser exigents en votar els polítics i els partits més clarividents, ferms i conseqüents en l’assoliment ràpid de la Independència de Catalunya. No ens deixem enganyar pels que creen incertesa.

6) La Declaració d’Independència és plenament legítima internacionalment i és un dels procediments més ben valorats pels millors especialistes de tot el món en afers d’independència.

Pensament
20.01.2016 | 5.52
CREDO NICARAGÜENSE
27.03.2015 | 6.42

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.