Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

7 de setembre de 2007
0 comentaris

Si los padres no pueden elegir la educación de sus hijos, no habrá democràcia

Aquesta frase que l’hauria pogut dir qualsevol càrrec públic del PP (sector Legionarios, Opus, Kikos, etc.), de moment -que jo sàpia- no ha sigut pronunciada per cap membre PP, sinó pel nostre "estimadíssim" Arquebisbe don Agustín García-Gasco. No puc evitar sentir una gran alegria quan pense que no ha estat fet cardenal. De quina peça s’ha lliurat el col.legi cardenalici!`

Però tornem al que és el motiu de l’apunt. Aquest senyor arquebisbe no té vergonya ni la coneix. Què ens està contant ara? A on vol anar a parar? El que han de fer és obrir les portes de l’Església, alliberar-la del poder -poder en sentit negatiu-  que representa al món, fer-la un poquet, sols un poquet, democràtica, i si són capaços de fer això, aleshores que diguen el que vulguen. I ha afegit encara coses més grosses: "para que podamos decir que estamos en una sociedad libre se tiene que dar una plena libertad en la enseñanza". Sobretot si és la "seua" llibertat i ensenyament, calia que afegira.

Bé, sols volia tornar a denunciar la constant "ideologia" de dreta extrema que té aquest home i que, en massa aspectes, ve a ser la que, malauradament, defensa el PP.

Bon dia. 

P.S.: Se m’oblidava dir que l’arquebisbe de València és amant de la bona vida, cosa que no em sembla malament. Se l’ha vist descansar al Parador d’Oropesa a Toledo. Acompanyat de dues persones va sopar la nit anterior al restaurant del Parador. Si tenim en compte que nasqué al poble de Corral de Almaguer, de Toledo, trobe que fer nit al Parador… en fi, per a una persona que ha de donar exemple d’austeritat, ha fet vot de pobresa… vosaltres mateixos. Hi ha fotografies al LEVANTE-EMV.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.