Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

10 de març de 2009
1 comentari

Quina llàstima de democràcia…

Ara resulta que el president Camps no compareixerà a les Corts per tal d’explicar què hi ha de tot el que sabem (de moment) i que l’afecta. I la raó que addueix el PP és el respecte a la justícia… anem apanyats amb polítics així. A mi cada vegada que Camps afirma que està tranquil i no dóna la cara… no sé què pensar. Segons Camps, “a dia d’avui, ningú no havia demostrat res en relació amb cap adjudicació en aquest últims anys” al País Valencià. Ja veurem a dia de demà… si és que les investigacions arriben a bon terme.
Ara també ens acabem d’assabentar que els alumnes de primer de batxillerat no podran passar de curs amb més de dues assignatures suspeses, segons l’anul.lació del Tribunal Suprem de la norma que sí ho permetia. Sort tenim que el Tribunal Suprem ha refet la decisió política del govern de JLRZ. Sols ens quedava que el batxillerat quedara “contaminat” (ja ho està prou) de l'”esperit” ESO que patim a l’ensenyament públic.  

Acabe el post amb un fragment de l’article La cacera, de Joan F. Mira (EL TEMPS).

“Si vostés, tal com afirma el partit del govern, pensen que l’una cosa no té relació amb l’altra, que els espies, els estafadors, els lladres públics i els seus còmplices o beneficiaris polítics pertanyen a un ordre de coses, i els caçadors judicials a un altre, em sembla que no van ben orientats. L’ordre de coses és en el fons el mateix, i es diu Espanya, o més exactament Espanya típica. Pensar que, al País Valencià, prop del 90% dels ciutadans mantenen amb el seu vot aquest ordre em produeix una perplexitat inacabable.”

I el Mail obert d’avui és imprescindible. Ací el podeu trobar també. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. La situació política valenciana és dramàtica: El PP mereix perdre i el PSOE no mereix guanyar i el Bloc ha de crèixer… 
    Has canviat la fotografia de la presentació … m’agrada. Fins aviat! Carme-Laura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.