Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

28 d'octubre de 2014
0 comentaris

MISSA PER LA PÀTRIA, LA PAU I LA JUSTÍCIA

Diumenge passat poguérem assistir a l’Església del monestirde  Santa Maria del Puig per tal de prendre part a la concelebració un any més de la Missa per la Pàtria, la Pau i la Justícia. La predicació enguany corregué a càrrec del P. Josep-Lluís Ferrer SJ, de Gandia, juntament amb mossén Alexandre Alapont i un tercer sacerdot (el nom del qual desconec) acompanyaren en la presidència de l’Eucaristia mossén August Monzon i Arazo, del Centre Pare Tosca-Amics de l’Oratori (de sant Felip Neri) de València.

El P. Ferrer, des de la seua experiència com a missioner durant 30 anys a l’Àfrica, ens explicà el valor de la inculturació de la fe en els pobles als quals es vol dur. I així és com ell mateix descobrí el valor de la Pàtria, sense deixar de costat la Pau i la Justícia.

També es presentà l’Associació Ecumènica de Cristians pel Valencià a càrrec del seu president, és una associació sense ànim de lucre i que la pertinença a ella no suposa cap despesa.

També, com he dit abans poguérem saludar mossén Alexandre Alapont (de l’Alcúdia), a qui ja he tingut el grust de poder saludar en altres ocasions, i em digué que feia els àpats al costat de Don Víctor Arias, sacerdot-pàrroc de sant Esteve i benicoletà.

No podem deixar d’estentar la presència d’August Monzon, sense el qual aquesta Missa (crec) no tindria lloc ja que ell és el “comboiant” que la fa possible. També és l’inici del curs de Seminari de Formació i Cultura Política del curs 2014-2015.

I ja per tal de finalitzar us hem de dir que l’any que ve, si Déu vol, de nou ens hio trobarem.

PD: També poguérem saludar l’amic Ramon Haro, d’Agullent.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.