Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

11 de juliol de 2007
2 comentaris

MIGUEL PALLARDÓ

Miguel Pallardó González (Alaquàs, País Valencià, 5 de setembre de 1986), és un futbolista de 21 anys. Juga de centrecampista i el seu primer equip ha estat el València CF. Si el duc a un post, és perquè he llegit una entrevista feta per Míriam Boscà Martínez a la revista SAÓ, dirigida pel capellà Emili J. Marín. I el que primer m’ha cridat l’atenció és que siga un xicot que s’ha fet home al col.legi de l’Olivar d’Alaquàs. Aquest col.legi pertany a la parròquia de la Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs. Us deixaré alguns fragment d’aquesta entrevista.

"Sóc una persona normal de 21 anys, i malgrat que molta gent em coneix per la professió, visc absolutament com un jove dels anys que tinc".

"Guarde una gran memòria del meu pas pel col.legi "Mare de Déu de L’Olivar" d’Alaquàs. (…) Allí vaig començar a fer-me persona i a conéixer el món. És, per tant, un record molt bonic".

"Principalment a la meua família, que sempre ha estat fent-me costat. Al meu iaio, que quan jo era xicotet em duia als entrenaments de futbol. Com et dic, sobretot a la meua família, dels qui sempre he tingut el suport més absolut, i també als meus amics".

Com podeu veure, es tracta d’un jove normal i corrent, que sap valorar el que té, que reconeix l’estima i el suport de la família per tal de fer-se algú en aquest món, etc.

Per últim, us haig de dir que enguany ha estat cedit al Getafe per tal de poder jugar més minuts i millorar la seua tasca com a futbolista.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Molt "emocionant", però el seu web, per anomenar-lo d’aguna manera, està integrament en castellà. Si no has entrat encara, fes-ho i podràs comprovar que la nostra llengua se la passa pel folre, fent gala de la seua condició de xoto.

    No cola, tio.

  2. jo conec Miguel i la seua familia des de fa molt de temps i puc dir que es un gran xic que ha crescut en una gran familia.
    jo vaig estudiar a l’olivar uns cursos per davall d’ell, però he estat prou vegades en sa casa i puc dir que ha treballat molt dur per arribar on ha arribat i que es mereix tot això i molt més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.