Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

24 de maig de 2012
0 comentaris

La Sanitat i l’Educació públiques no són gratuïtes (i 3)

     També en sanitat ha arribat el bisturí i no han tingut pietat. I a més a més s’està fent de manera sutil, com si els ciutadans no ens n’adonàrem. 

     Açò ja ho estem sofrint en la nostra carn, encara que els polítics de torn juren i perjuren que no és cert. Eliminació de personal, en totes les branques, professionals despatxats, eliminació de torns, o no allargant les hores de treball o torns, llistes inacabables esperant una operació. Per altra part tenim abundants llits buits, sectors mig ocupats, falta d’especialistes que no són contractats, disminució d’especialistes, etc.

     Davant aquesta realitat, no serà el moment de mobilitzar-nos per tal de no perdre aquesta perla de la corona, o de malvendre-la, i deixar que altres hi facen negoci? Els ciutadans tenim molta responsabilitat a mantindre-la, a utilitzar-la adequadament, a canviar la visió que, encara que semble gatuïta, no ho és i per tant hem d’usar els recursos de la millor manera, de forma austera, amb la responsabilitat en sol.licitar receptes, evitar visites innecessàries, ús adequat dels recursos propis que poden posar en perill la nostra sanitat.
 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.