Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

EXALCALDE IMPUTAT I DECLARACIÓ A ONTINYENT

Avui ens hem despertat amb la notícia impresa a l’edició de la Vall d’Albaida sobre la declaració d’ahir a Ontinyent de l’exaclcalde i els tres regidors de l’antiga corporació (del PP). La notícia apareix així al Levante-EMV:

El ex alcalde de Benicolet culpa al secretario de dar las licencias irregulares

El ex alcalde y el ex concejal de Urbanismo de Benicolet, Enrique Valle y Demetrio Climent, imputados por un presunto delito urbanístico en la concesión de unas licencias, dijeron ayer al juez de Ontinyent que instruye el caso que era el secretario municipal quien se encargaba de informar al pleno sobre la legalidad o no de las concesión de las licencias y que todo lo que se aprobaba había sido previamente autorizado por el letrado. Según la versión de los dos imputados, en el caso de que se aprobaran las licencias de obras de manera ilegal fue con el aval jurídico del secretario.

Vull dir en primer lloc en benefici de la veritat informativa, (AMIC BENICOLETÀ, sobretot, llig) que l’exregidor ‘Urbanisme’ no era Demetrio Climent, sinó José Desiderio Climent, cosa que pot dur a equívocs. Per tant des d’ací demanaria als periodistes que revisen el que escriuen i més si es tracta d’un fet com aquest. Demectrio Climent (GIBE) va ser regidor sense delegació l’anterior legislatura i en maig del 2007 no s’hi va presentar.

Respecte a la notícia, no té pèdua el titular: El ex alcalde de Benicolet culpa al secretario de la concesión de las licencias urbanísticas. Enrique Valle asegura al juez que siempre actuó con el aval del letrado. No puc dir res del que passaria en aqueixos plens, però em sona a fugida cap a davant.  No té pèrdua fins on poden arribar els humans en tema de corrupció PRESUMPTAMENT. Ací teniu destacats quatre aspectes de la notícia:

LICENCIAS CONDICIONADAS: EL alcalde y el resto de la corporación aprobaron permisos de obras condicionados a modificaciones del PGOU.

SECRETARIO: En las actas de las sesiones plenarias se indica el camino legal a seguir però el alcalde manifiesta que las obras pueden continuar mientras se aprueban los cambios.

IMPUTADOS: La fiscalia considera que los siete concejales que acordaron aprobar las licencias pueden haber incurrido rn un delito contra la ordenación urbana.

AYUNTAMIENTO: La actual corporación de Benicolet ha cambiado de signo tras las elecciones. EnriqueValle perdió la mayoria absoluta y ahora gobierna el partido GRUP INDEPENDENT DE BENICOLET (GIBE), cuyo número dos està también imputado por pertenecer a l’anterior corporación.

A mi se m’havia assegurat que IMPUTATS solament estava l’exalcalde Enrique Valle Alfonso i que la resta de regidors de l’anterior legislatura (3 més del PP i 3 del GIBE) sols eren testimonis de cara a l’actuació judicial. Si ha canviat la qualificació o bé des d’un principi ha estat així no ho sé en aquests moments. Només ho sàpia us ho diré.

Solament van poder declarar l’exaclalde i l’exregidor d’Urbanisme, JOSÉ DESIDERIO CLIMENT (no DEMETRIO CLIMENT, com s’afirma al Levante-EMV, la resta d’exregidors membres del PP ho faran en un altre moment, perquè, segons informa Ricardo Gallego, de Xàtiva, el jutge havia d’oficiar set casaments ahir. Per tant la cosa seguirà.

Bon dia. 

  1.  Bon dia, efectivament Àngel hui hi ha un error de noms, una confusió entre Demetrio que no va declarar i Jose Desiderio que si. Tot i això, tots dos estan imputats com, ara si,  te n´adones, frisse, que dirien els cosins del nord per saber que declarara Demetrio i la resta de la corporació municipal, tanmateix tu i jo sabem que el "desconeixement" de la llei no t´eximeix d´acomplir-la i crec que el jutge també ho sap. Quan  a les imputacions, està clar que t´hvien enganyat, cosa que podies creure´t, doncs revisa les fonts abans  d´aseverar, per cert has rebut algun correu aclaridor en aquest sentit?, ja que res dic ni assegure que no puga demostrar …..amb papers, l´especulació en estos casos pot fer més mal  que bé i tornar-se contra qui la planteja

    Salutacions i endavant que som al mateix vaixell però la perspectiva és, encara, diferent  per allò d´on et situes davant l´horitzó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.