Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

11 de juny de 2007
2 comentaris

Divendres passat, l’alumne En XAVIER BAÑULS JUAN

com qui no vol la cosa, em passava un programa de la presentació de l’obra musical "MICHOAKANI". Però no li vaig prestar massa atenció perquè estava convençut que l’acte tindria lloc dissabte (i dissabte ja sabeu que estava de casament d’una parella d’amics) i no podria anar-hi. Avui m’he retrobat amb el programa de mà i m’he adonat que l’obra és composada pel Xavier Bañuls. Quina grata sorpresa!!!!.
L’estrena tingué lloc dissabte al conservatori "JOSEP CLIMENT" d’Oliva (la Safor) i fou interpretada per Elena Bañuls, Hèctor Egea, Àngel Torres, Laia Artyés, Alfred Català, Alberto J. Ortolà i Xavier Bañuls (autor). Totes i tots pertanyen a l’aula de cambra del professor En José Guaita.
Des d’ací vull manifestar que estic en deute amb Xavier. I espere que no m’ho tinga en compte, i només tinga l’oportunitat de tornar a interpretar-la m’ho faça saber perquè, de segur, no hi faltaré. Tots els dies no podem dir que un alumne de 4t d’ESO ha composat una obra musical.

P.S. Sols em queda dir-vos que la il.lustració del post pertany al programa de mà de l’obra. ENHORABONA I MOLTES FELICITATS!!!! Sols per aquest fet ja paga la pena haver-me dedicat a aquest món de l’ensenyament.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Avuí, buscant el meu nom a les llistes de l’institut, un "link" m’ha dut a aquest blog i quina sorpresa! M’he emocionat al veure que un professor de l’institut ha sabut valorar l’esforç i treball del meu germà i de la gent que, junt amb ell, varem interpretar amb molta il.lusió l’obra "MICHOAKANI". Encara que no està bé que jo ho diga, l’obra és preciosa i val la pena dedicar uns minuts per escoltar-la i més si és en directe. Un salut per a Àngel Canet.

  2. Avuí, buscant el meu nom a les llistes de l’institut, un "link" m’ha dut a aquest blog i quina sorpresa! M’he emocionat al veure que un professor de l’institut ha sabut valorar l’esforç i treball del meu germà i de la gent que, junt amb ell, varem interpretar amb molta il.lusió l’obra "MICHOAKANI". Encara que no està bé que jo ho diga, l’obra és preciosa i val la pena dedicar uns minuts per escoltar-la i més si és en directe. Un salut per a Àngel Canet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.