Homenatge a Pare Pere Riutort

Des de l’Associació Ecumènica de Cristians pel Valencià ens fan saber que dimecres 28 de novembre de 2018, a les 19:00 hores, en Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12 – València) tingué lloc l’acte Homenatge al Pare Riutort. Una església al servei de llengua i el país.Van intervindre: Josep Guia, professor universitari; Joan Senent, doctor enginyer industrial; Honori Pasqual del Grup de Rectors i Seglars del Dissabte; Avel·lí Flors de l’Associació Josep Climent.

El prevere Pere Riutort, professor universitari, va publicar durant la dècada dels anys 70, amb la col·laboració d’Enric Valor, Manuel Sanchis Guarner i d’altres, nombrosos texts per a l’ensenyament de la nostra llengua. També va treballar en la confecció de texts litúrgics valencians i va presidir la comissió que féu oficialment l’adaptació dels llibres litúrgics del concili Vaticà II (El Llibre del Poble de Déu).

Salutacions cordials.

AECpV

Des del meu bloc (encara que amb retard) m’unisc al ben merescut homenatge al Pare Riutort (com habitualment el coneixia.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *