Estic de dol

Avui ha sigut un dia negre per a més de 200.000 valencianes i valencians. Què haurem fet els que hem nascut en aquesta part del món per tal de meréixer açò?

No cal que diga molt. Ja sabeu a què em referesc. El PSOE (no vull que porte més el nom de PV) ens ha tornat a vendre per un plat de llenties. Semblava que ho tenien clar. I tot ha quedat en un brindis al sol o pitjor. Senyores i senyors dels dos partits majoritaris al meu País facen el favor de no jugar més amb el poble: el poble es mereix millors polítics i millor qualitat de vida que la que vostés ens ofereixen. És trist que allò que ens hauria d’omplir d’orgull -SER VALENCIANES I VALENCIANS- s’estiga convertint en tot el contrari: per un costat, el PP (Palaus i Pisets) que ens produeix vergonya aliena (almenys a mi i a molts més) i per l’altra, el PSOE, partit en qui ja fa anys vaig deixar de creure i que avui ens ha clavat l’estocada amb l’acord per l’Estatut. En fi, ja vindran millors temps o no en vindran. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *