Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

30 d'abril de 2011
2 comentaris

12 candidatures valldalbaidines pel BLOC-INICIATIVA-VERDS als ajuntaments (presentació)

     Vull dedicar aquest apunt al que ha estat fins fa pocs mesos regidor pel BLOC a l’ajuntament de Salem, En Rafael Fenollar i Banyuls, que ha hagut de deixar el càrrec arran d’un problema de salut que l’ha mantingut “quasi” dos anys en el llit del dolor. Avui, per sort, ja es troba bastant i molt ben recuperat.


     Anit tingué lloc al Cúgol la presentació de les 12 candidatures del BLOC-INICIATIVA-VERDS (COMPROMÍS) de la Vall d’Albaida. L’acte comença cap a les 20:00h en un saló ple de gom a gom. La conducció de l’acte corregué a càrrec d’Àgueda Micó, regidora a l’Olleria. I durant la presentació intervingueren el cap de llista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Josep Francés Esteve, el cap de llista i alcalde durant part de l’anterior legislatura de l’Olleria, Julià Engo Fresneda, i el secretari general del BLOC, Síndic a les Corts Valencianes per Compromís i cap de llista a les Corts Valencianes, Enric Morera i Català

     Després d’aquests tres parlaments, tingué lloc la presentació dels 12 caps de llista de la comarca. Encara que foren presentats en un ordre (no alfabètic), ací us el relacionaré de la manera següent:


Ontinyent: Josep Francés Esteve,

l’Olleria: Julià Engo Fresneda,

Agullent: Jesús Pla Herrero,
Albaida: Josep Antoni Albert Quilis,
Beniatjar: Raquel Calatayud Bataller,
Bocairent: Manel Delgado Sanchis, 
Montaverner: Josep Sanchis Quilis, 
Otos: Emilio José Mira Quilis, 
El Palomar: Joan Sancarlos Martí, 
Bellús: José Tortosa Vayà, 
Quatretonda: Rafael Benavent Vidal i
Salem: Juli Fenollar Banyuls.


     A continuació conclogué l’acte amb un sopar al Cúgol restauració. I després del sopar cada un dels caps de llista ens digueren unes paraules al voltant del fet de com els ha anat aquests quatre anys als seus ajuntaments (els que ja en formen part) i què esperen i per quins motius s’han presentat a les eleccions locals del 22 M.

     Haig d’afegir que en la Vall d’Albaida hem passat de 7 candidatures a 12, cosa que significa un augment del 41,66%. I que en la legislatura que ara acabem hen comptat amb quatre alcaldies en aquestes set candidatures: la de Jesús Pla (Agullent) i Emilio José Mira (Otos) durant els quatre anys, la de Julià Engo (l’Olleria) durant part de la legislatura i la de l’històric comarcal i amic Rafael Benavent a Quatretonda (també durant dos anys de la legislatura).

     

     No cal dir que presentem les llistes amb les persones millor preparades per tal de governar aquests dotze pobles, que allí on ja ho han fet així ho han demostrat, que a partir del 22 M comptarem amb més alcaldies i que, en aquests pobles, els seus ciutadans podran votar una opció que es creu el seu municipi, que volen i poden fer “BONA POLÍTICA”, com ja ho han demostrat i seguiran demostrant-ho. Bon dia. I molta sort! 

 

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.