Chào ông Viêt Nam

Impressions de viatges i més coses

Comprar a ca l’adroguer Duran

Publicat el 19 d'abril de 2014 per rginer
Ahir vaig baixar a Barcelona, al barri del Born. Havia de comprar espècies, xocolata, cafè i te. I també fer una mica el xafarder per veure si l’adroguer Duran podia oferir novetats arribades de terres llunyanes. M’han dit que a la plaça del Bornet, hi ha un estanc on venen tabac i que el senyor Duran en té el monopoli.
Quin temps més magnífic i una temperatura espectacular ! Pel matí des del balconet de casa vaig veure les primeres orenetes! Ara sí que és primavera.
En un tres i no res vaig ser davant de Santa Maria del Mar i vaig baixar pel Carrer Qui va del Born, ple de carros, cavalls, gent, molta activitat. Difícil de caminar per aquesta avinguda, malgrat els 11 m d’amplada ! Finalment tombo pel carrer Gensana i entro a l’adrogueria Duran.

Quines olors més bones i que agraeixes després de caminar a la vora del Rec Comtal i per damunt de la claveguera del Merdançar ! A veure ….. una mica de te, sucre moreno, cafè de Colombia, canyella, gingebre, mel i xocolata. També aprofitaré per comprar uns melindros fets en el petit fornet de l’adrogueria. A casa tenim una xocolatera i la podem desfer al nostre gust.

Un passeig en el temps que vaig fer ahir des del Josepets fins el Born. Magnífica visita guiada al jaciment. Imprescindible. Fer un mos a El 300 del Born. Pa negre, una esqueixada de bacallà amb taronja i olives negres, moixama de Tarragona, pebrotets farcits i la cervesa 17.14 aromatitzada amb gingebre, mel i cardamon de l’adrogueria Duran. Continuem la passejada pel carrer dels Flassaders. Xerrada teatral comentant l’estrena de ‘La dama de les camèlies’ a La Seca, el 30 d’abril, amb la Nausicaa Bonnín de protagonista; mirant els turistes (una nena vestida amb un vestit de farbalans com si estigués a la feria d’abril); cua per entrar al Museu Picasso; terrases plenes prenent el vermut; estudiants francesos descansant al Passeig del Born i fer un segon mos al Hofmann La Seca, deliciós, fora del brogit i respirant aire de primavera.

El Born Centre Cultural és una referència per la Ciutat. Un nou espai recuperat. M’agrada i molt. Es respira país, ciutat, barri, cultura, història, comerç, artesans, vida ….. ser lliures.

Va ser un Divendres Sant diferent. Vaig tornar a casa contenta, feliç.

Fotografía: Cervesa especial 17.14
Arxiu: Casa Boxadors – Carrer Bonaire. El Born CC. Divendres Sant de vermut.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.