1. La taula ja està reservada. El nombre de comensals no el tenim encara concretat. Anirem perfilant-lo al llarg de la setmana que ve. De tota manera, recordeu que fins el dia 26 podrem admetre peticions.
2. El menú constarà d’uns entrants de la terra (volem dir de l’Heretat de Pere) i un plat a triar entre aquests:
A: XULLES DE CORDER A LA BRASA.
B: XULLES DE CABRIT AMB ALLETS.
C: CORDER AL FORN.
D: CABRIT AL FORN.
3. De moment ja comptem amb la presència de:
Adrià Garcia, banyerí i filosantjordienc (o jordià).
Jordi i Pep Albinyana (acompanyats del lobby de l’Olleria)
Juli Fenollar (i dues persones més)
Marc Cerdà, Morrison -Templari-.
i qui escriu (amb dues persones més -probablememt-)
Ha excusat la seua assistència Toni de l’Hostal (nét) per força major -crec que aquells dies haurà de ballar a Euskal Herria).
I esperem encara que algú més s’hi afija.
PD: RECORDEU QUE HEU DE COMUNICAR QUIN DELS QUATRE PLATS PER A SOPAR I/O COMUNICAR SI VOLEU PRENDRE-HI PART (EN CAS QUE NO HO HÀGEU FET ENCARA) AL CORREU acanetcatala@gmail.com
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!
Àngel, el bloc no es veu bé, ix tallat.