Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

27 de gener de 2014
0 comentaris

La carta anual del Ministerio de Empleo y Seguridad Social

Amb data del 3 de enero de 2014, ma mare ha rebut la carta anual del Ministeri, enguany signada per Fátima Báñez García. Almenys ha tingut el detall d’escriure-la en bilingüe, però el membrete i el lloc i data no. Esperem que algú li ho diga i l’any que ve, si encara és l’encarregada d’aquest Ministeri ho faça.

La finalitat de la carta és per informar-la (ma mare) sobre la revaloració de la seua pensió. I afig: L’1 de gener d’enguany, la seua pensió ha augmentat el 0,25%. Un gran augment! (això és meu, clar!)

També li fa saber que ha entrat en vigor la nova fórmula de revaloració de les pensions i les prestacions del sistema públic de la SS, però no li diu que és el seu partit (PP) qui ho ha fet.

I li recorda que l’any passat les pensions van apujar l’1 per cent o el 2 per cent, segons la quantia. (quina gran cosa, senyora Báñez! La Mare de Déu de Rocío enguany no estava tan generosa, lamente haver de dir-ho, però ja que n’és devota).

Acaba amb una salutació cordial (és persona educada).

I ara ve el millor:

El full de la Revaloricación (aquest ja tot en castellà)

Import mensual en 2013: 291,82
Revalorización 2014: 0,73
Complementos a mínimos: 340,35

Import Mensual en 2014: 632, 90

I l’any passat (açò és afegitó meu) la pensió era de 631,30. Si les matemàtiques no em fallen l’apujada ha estat d’1,6€. Si no se’ls cau la cara de vergonya és molt senzill (no en tenen). Els 22,4€ que cobrarà de més se’ls harien pogut quedar per a les seues coses. Ja que, si una dona amb 87 anys, a punt de fer-ne 88, no tinguera dos fills que estem amb ella quan cal, ja s’hauria mort de fàstic.  


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.