Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

4 de juny de 2012
0 comentaris

Josep Lluís Bausset ens ha deixat

     Anit, com deia en l’anterior apunt, em vaig assabetar de la mort del gran patriota valencià i pare del meu amic i monjo de Montserrat, Josep Miquel. Encara ara estic “impactat” perquè, encara que amb 101 anys, no pensava que aquest moment li arribaria mai. I com a tot el món, li arribà ahir. Avui tindrà lloc la missa corpore in sepulto a les 18:00h a la parròquia de Sant Andreu Apòstol. Si Déu vol, allí estaré per dir-li el darrer adéu.

     Tinc clar que no l’oblidarem mai per molts motius. Ens en sobren (de motius). Però n’hi ha un per damunt de tots: és l’estima i valor que ha tingut per tal de fer del nostre País un país normal. I tot això ho féu subterràniament (com molt bé digué Joan Fuster).

     Podria afegir moltes més coses sobre aquest gran home i patriota. Però hi ha moltíssimes persones que ho faran i molt millor que jo. Per tant, tanque l’apunt tot dient: Josep Lluis, moltes gràcies per tot el que, al llarg dels 101 anys que has viscut, ens has donat. I que gaudesques de la vida que ara ja has encetat al costat de Déu.

     Ací trobareu més informació al voltant de l’homenot (com també deia Josep Pla)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.