Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

16 d'abril de 2021
0 comentaris

El papa Francesc encoratja a anunciar l’Evangeli amb esperança (I)

El papa Francesc encoratjà a anunciar l’Evangeli amb esperança, construint el futur amb força i dedicació. Així ho va indicar el Sant Pare en un vídeo missatge adreçat al Congrés d’Educació Religiosa, promogut per l’Arxidiòcesi de Los Ángeles, que es dugué a cap els passats dies 18 al 21 de febrer, amb el tema: “Proclama la promesa!”

En el seu vídeo, pronunciat en espanyol, el Pontífex saludà els joves i els invità “a l’esperança, que ens parla d’una realitat que està arrelada en el profund de l’ésser humà, independentment de les circumstàncies concretes i els acondicionaments històrics en què viu”. “Ustedes jóvenes, siguen els poetes d’una nova bellesa humana, una nova bellesa fraterna i amigable”, va dir el Papa.

A més, el Sant Pare destacà que “no cap dubte que estem en un temps difícil per a tots, és un temps de crisi”, i va recordar el principi universal “de la crisi mai se n’ix igual”. “En les crisis es revetla el propi cor: la seua solidesa, la seua misericòrdia, la seua grandesa, la seua petitesa. Les crisis ens posen davant la “necessitat d’elegir i d’optar i de comprometre’s per un camí”, subratllà el Papa.

En aquesta línia, el Sant Pare assenyalà que és pertinent la crida d’aquest congrés -Proclama la promesa!- perquè “necessitem anunciar i recordar que tenim la promesa de Déu i que Déu sempre compleix les seues promeses” així com també “hem de recordar que cada dona, cada home i cada generació tanca en ells mateixos una promesa que pot alliberar noves energies relacionals, culturals i espirituals”.

BALANÇ RÀPID DELS DARRERS 365 DIES
31.12.2006 | 1.14
A General
SANT ROC DE BURJASSOT
04.12.2014 | 6.26

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.