Els Papers de Santa Maria de Nassiu

EDUQUEU ELS XIQUETS I NO HAUREU DE CASTIGAR ELS HOMES (PITÀGORES)

15 de novembre de 2010
1 comentari

De l’amic Terra d’Enlloc (http://salvadorjafer.net)

Fasting the ninth day of Dhul-Hijjah (Arafah) has a very special merit.

 

?? ??? ????? ??? ???? ??? ??? : ??? ???? ???? ??? ???? ???? ? ??? ?? ??? ??? ???? ? ??? : [ ???? ????? ??????? ???????? ] ???? ????

Estic seguríssim que molts dels que dejunen no entraran al Paradís, en canvi, sí que ho faran els de cor pur, encara que no hagin dejunat el dia d’Arafat. Allah m’ho fa saber!?

I cada dia n’estic més convençut: els monarques feixistes saudites ocuparan el primer lloc de l’infern.

I també ocuparan els primers llocs de l’infern els monarques feixistes magribins que han assassinat el poble saharauí violant tots els principis de l’islam.

I els buròcrates xiïtes de l’Iran que han segat tantes vides i il·lusions humanes en nom d’un islam fals i feixista.

I la majoria dels que es proclamen musulmans de manera hipòcrita, per molt que hagen resat i dejunat i fet cent pelegrinatges a la Ciutat Santa, no petjaran el paradís ni beuran dels rius de la puresa.

Perquè si el cor d’un home no està pur i net i clar, ja pot fer quatre-centes mil postracions i cent mil vudus, que si el cor està brut, brut es quedarà.

Perquè l’única puresa possible és l’amor a tots els éssers humans sense distinció de raça ni sexe ni religió ni estatus social ni manera de pensar o de viure.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. No queda prou clar si els monarques feixistes saudites, els monarques feixistes magribins, els buròcrates xiïtes de l’Iran i la gran majoria dels qui hui s’hi proclamen musulmans, són éssers humans. De tota manera m’ha resultat divertida la lectura d’aquest enigmàtic poema que de tanta llum que traspua, enlluerna. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.